• office@proconsulting.rs

search

Mi u ProConsulting-u verujemo u neke „tajne“ sastojke za koje smo uvereni da značajno utiču na uspeh u razvojnim poduhvatima koje imamo sa svojim klijentima. Prvi od tih sastojaka je međusobno prepoznavanje. Drugi čine ljubav prema onome što radimo i radost što imamo prilike zajedno to da radimo, a treći integritet i međusobno poverenje. Spajajući ove sastojke u svom radu dobijamo ishode koji prevazilaze sva prvobitna očekivanja..

ProConsulting je osnovan 2004. godine sa ciljem da kroz unapređenje organizacije, razvoj lidera i njihovih timova i HR konsalting pomogne svojim klijentima da rastu.

Osnovna strategija rada ProConsulting-a je pružanje visoko kvalitetne usluge u oblastima za koje su se naši konsultanti specijalizovali i sa tim u vezi fokus u radu na razvojnim projektima u kompanijama svojih klijenata.

Da bismo mogli da pružimo tako visok nivo usluge odlučili smo se da naš poslovni model bude rad sa nezavisnim konsultantima, dokazanim ekspertima u svojim oblastima koji se, u zavisnosti od potreba klijenata, projektno organizuju.

Najveća prednost ProConsulting-a leži u stručnosti konsultanata, velikom iskustvu u različitim industrijama i visokom stepenu fleksibilnosti prilikom odgovora na potrebe klijenta.

Od 2004. do danas ProConsulting je velikom broju klijenata pružio raznovrsne usluge iz oblasti svoje ekspertize, a neki od naših klijenata su: NIS Gazprom Neft, Michelin, Delta Holding, Philip Morris International, Carlsberg, Delhaize, Telenor, Actavis, Coca Cola HBC BiH, JTI, Ball Packaging Europe, Heineken, Maxi, Frikom, Delta M, Delta Sport, KimTec, Polimark, Orsus, Textil, Fashion Company, Movem, DHL, Schneider Electric, Sekopak.

Ivanka Novaković je osnivač, direktor i vodeći konsultant u ProConsulting-u, autor i trener sa 15 godina iskustva u navedenim oblastima.

Po završetku studija psihologije na Beogradskom univerzitetu karijeru je započela u Coca-Cola sistemu baveći se strategijskim razvojem zaposlenih i menadžmenta, razvojem trening kurikuluma i implementacijom sistema upravljanja učinkom. Nakon toga prelazi na poziciju direktora ljudskih resursa u kompaniji Efes da bi sa te pozicije 2004. godine osnovala ProConsulting, konsultantsku agenciju u oblasti organizacionog razvoja, razvoja liderstva i HR konsaltinga.

U periodu od 2004. do danas veliki broj internacionalnih i lokalnih kompanija joj je ukazao poverenje da za njih radi kao vođa razvojnih projekata, konsultant i trener. Između ostalog radila je na projektima za kompanije NIS Gazprom Neft, Michelin, Delta Holding, Philip Morris International, Carlsberg,  Ball Packaging Europe, Delhaize, Telenor, Actavis, Coca Cola Hellenic, Sport Vision Group, Sport Time Balkans, Planeta Sport, Erste Bank, JTI, Heineken,  Frikom,  KimTec, Polimark, Orsus, Textil, Fashion Company, Movem, DHL, Schneider Electric, Sekopak.

U njenom konsultantskom i trenerskom portfoliu su teme iz oblasti razvoja organizacije, liderstva i menadžmenta, opštih biznis i društvenih veština i stručna znanja iz oblasti ljudskih resursa.

 
 

O NAMA

ProConsulting je osnovan 2004. godine sa ciljem da kroz unapređenje organizacije, razvoj lidera i njihovih timova i HR konsalting pomogne svojim klijentima da rastu. Osnovna strategija rada ProConsulting-a je pružanje visoko kvalitetne usluge u oblastima za koje su se naši konsultanti specijalizovali i sa tim u vezi fokus u radu na razvojnim projektima u kompanijama svojih klijenata.

KONTAKT