• office@proconsulting.rs

search

Razvoj Poslovnih Veština

Kada se u radu sa klijentom prepozna potreba za razvojem opštih poslovnih veština u mogućnosti smo da pružimo usluge iz sledećih oblasti:

1. Komunikacija

2. „Self Leadership“

3. Rukovođenje ljudima

4. Liderstvo

5. Rukovođenje timom

6. Rukovođenje promenama

7. Prilagođavanje promenama (adaptabilnost)

8. Rad u kompleksnosti

9. Donošenje odluka

10. Rešavanje problema

11. Vršenje uticaja

12. Lična organizacija

13. Planiranje i organizovanje rada drugih

14. Vođenje sastanaka i učestvovanje na sastancima

15. Upravljanje stresom

16. Rešavanje konflikata

17. Veštine prezentovanja

18. Veštine intervjuisanja prilikom selekcije

19. Trenerske veštine (osmišljavanje i vođenje obuka)

Ono što je zajedničko u našem dosadašnjem iskustvu jeste da kvalitetno osmišljen i sproveden razvoj opštih poslovnih veština uvek daje merljive rezultate u samom biznisu i ProConsulting je posebno ponosan na rezultate koje smo postigli u dosadašnjem radu sa klijentim.

U skladu sa tim kao jedan od najvažnijih aspekata našeg konsultantskog rada ističemo našu posvećenost merenju rezultata razvoja kao važnoj tački u procesu koja klijentima daje sigurnost u dalje ulaganje u ovom pravcu a nama daje informacije o kvalitetu sopstvenog rada i oblastima za dalje unapređenje.

O NAMA

ProConsulting je osnovan 2004. godine sa ciljem da kroz unapređenje organizacije, razvoj lidera i njihovih timova i HR konsalting pomogne svojim klijentima da rastu. Osnovna strategija rada ProConsulting-a je pružanje visoko kvalitetne usluge u oblastima za koje su se naši konsultanti specijalizovali i sa tim u vezi fokus u radu na razvojnim projektima u kompanijama svojih klijenata.

KONTAKT